baby

Review Gynoii Move Wifi Babyfoon

Lieve lezers,

Een babyfoon.  Iets wat voor vele ouders bijna onmisbaar is  als zij een baby krijgen. Vooral als je een eengezinswoning hebt waarbij je dus meerdere verdiepingen hebt.  Nu is dat bij niet het geval, ik woon in een appartement en dan denk je niet meteen aan een babyfoon.  Nu is het wel heel erg handig om bij oma en opa er een te hebben , aangezien wij daar best vaak komen.   Toen ik dus een mailtje kreeg om de Gynoii Babyfoon te reviewen  , was ik meteen heel enthousiast!

Na het pakket uitgepakt te hebben samen met mijn man waren we super nieuwsgierig .  Ik had op de website al  gelezen wat voor functies deze babyfoon allemaal zou hebben en was super enthousiast.
Het werkt super simpel ,   je download  de app op bijvoorbeeld je telefoon , je zet de monitor aan en verbind hem met wifi of  sluit hem aan de internet kabel  en  je kunt beginnen.  Als je de app hebt gedownload leid het allemaal eigenlijk vanzelf. Je hoeft niet eens de handleiding te lezen. Er is 1 hoofd beheerder en er kunnen maximaal 4 mensen meekijken op het account  . En ook vanaf een afstand , bijvoorbeeld op werk kan je meekijken. Ideaal dus!


Onderin de app zie je een balkje met ; Live beeld , fotoalbum, opties en blog.  De namen zeggen het al zelf .

Via de knop “live beeld”  kun je je baby in de gaten houden. Via live beeld kun je iets inspreken dat je baby kan horen,  iets laten afspelen en je kunt ook het beeld opnemen,  die je dan weer in de knop “fotoalbum ” terug kunt vinden.   Alleen via de knop “opties” kom je  uit op een soort van instellingen. Hier kan je bewegingsmeldingen aan zetten, geluidsmeldingen aan zetten enz.  Super handig!  Daarnaast heb je dus nog een knop “Blog” hierin staan verschillende artikelen met betrekking tot zwangerschap, moederschap etc.


Je kan zeggen dat het een babyfoon is met tal van mogelijkheden , maar hoe is hij dan in gebruik?
En daarover ben ik dan ook  tevreden.De app leid zich vanzelf,  je kunt meteen aan de slag. Het beeld is duidelijk , geluid werkt goed en daar komen dan ook nog de tal van mogelijkheden bij.

Dan zal je je misschien afvragen of er ook nadelen aanzitten. Hetgeen wat ik als nadeel op kan noemen , is dat je wifi nodig hebt  en een telefoon of tablet waarop je kunt kijken . Ook als je wel wifi hebt moet het een goedwerkende zijn anders heb je geen verbinding. Bij ons werkt de wifi blijkbaar niet goed genoeg waardoor wij de kabel moesten gebruiken .  Dit is toch wel een nadeel.  Als je dus op vakantie bent of gewoon ergens waar geen wifi is… dan heb je dus een probleem…

Kortom, ik ben  tevreden!  Het zal een aanrader  zijn voor ouders die een babyfoon zoeken met tal van mogelijkheden en op wifi werkt .   Kijk voor nog meer info over dit product  http://www.gynoii-nederland.nl/ .  Deze babyfoon kost €159′-

Liefs,
Ummi Omar

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s