Fashion·mama

Waar shop ik voor mijn eigen kleding?

Lieve lezers,

Voor Omar is het heel makkelijk shoppen. Ik vind zo snel iets schattig en leuk , en dat maakt het winkelen voor zijn kledingkast heel gemakkelijk.
Maar voor mijzelf is het wat anders.  Ik draag in het dagelijks leven altijd abaya’s  ( een lange jurk ) . In huis draag ik gewoon van alles en shop ik dus ook gewoon bij bijvoorbeeld de h&m.  Maar die andere  winkeltjes zijn niet altijd om de hoek.  Er zijn misschien  vast andere vrouwen die dat probleem dan ook hebben.   Online winkelen is dan ideaal .
Er zijn aantal plekjes waar ik dan mijn garderobe haal .

  1. Boutique Umm Sarah / http://www.islamitischekleding.nl            Deze website is ideaal en daar haal ik dan ook bijna al mijn abaya’s en khimars. Wat echt super fijn is aan deze winkel is dat de maten heel goed kloppen ( althans bij mij ).  Je hebt daarnaast ook nog super veel keus .  En de kleding valt mooi wijd.  Echt een top top winkel!  Haar winkel zit in Den Haag en  je  kan dus  de collectie ook online  bestellen.
  2.  Boutique Sotra.                                 Deze winkel zit zover ik weet  in Den Bosch en in Utrecht.  Je hebt hier sinds kort ook de collectie van Umm Sarah  ^^.   Wat dus ideaal is voor mensen die niet dichtbij Den Haag wonen.  Daarnaast hebben ze ook hun eigen collectie met abaya’s , hoofddoek, rokken enzovoorts.  Hier ben ik ook aantal keren geweest en vind het ook een hele fijne winkel .
  3.  Iqra in Antwerpen.                             Jaaa het is inderdaad helemaaal niet dichtbij. Maar ik kom best vaak in Antwerpen en dan heb je daar echt leuke abaya’s , hoofddoeken , khimar’s etc. Voor mij dus handig om mijn kleding te halen.    Het is natuurlijk voor veel mensen niet dichtbij . Maar als je in Antwerpen bent zou ik daar zeker wel  een kijkje nemen.
  4.  H&M.                                                        En dan heb je natuurlijk nog leggings, vesten, pyjama’s noem maar op  .  Dan slaag ik bijna altijd bij de h&m.  Hun kwaliteit is fijn  en stijlvol.  Dus hier kom ik ook nog vaak.

Dit zijn toch wel de winkels waar ik het meest mijn kleding vandaan haal.  Soms ook wel eens bij de Only , Primark  , Vera Moda etc.    Maar dit is dan mijn top 4.

Hebben jullie nog leuke andere winkeltjes? Laat het me weten in de reacties ♥

Liefs,
Ummi Omar

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s