baby·Fashion

Mijn top 5 babykleding winkels van de afgelopen 3 maanden ♥

Lieve lezers,

Babykleding kopen is zo zo zo leuk. Ik denk dat bijna alle mama’s het daar wel mee eens zijn. Het is zo klein en schattig allemaal.  En ook ik vind het zo leuk om te doen.
De afgelopen maanden heb ik best wel wat geshopt voor Omar.  Ik had best veel kleding cadeau gekregen,  maar sinds hij  in maat 62/68 zit ben ik wel wat meer gaan bijkopen.

De afgelopen maanden heb ik dan ook bij verschillende winkels geshopt.  Het leek mij dan ook leuk om een lijstje , met mijn favoriete kledingwinkels ( voor babykleding ) van de afgelopen maanden , te maken.   Het is wel zo dat kleding van de ene winkel soms groter uitvalt dan de ander. En dat  zal ik dan ook even benoemen .  Hier komen dan mijn favorieten van de afgelopen maanden.

 1. Hema
  Zij hebben echt super fijne babykleding.  De kwaliteit van de Hema vind ik heel goed, de kleding blijft goed na veel wasbeurten en het materiaal fijn aan.  De kleding valt in de lengte wat langer en in de breedte wat smaller , maar wel goed rekbaar.  Ik gebruikte van de Hema  de rompertjes, boxpakjes en broekjes. Zeeeeer tevreden over al deze producten.
 2. C&A
  De babyafdeling van de c&a vind ik echt heel goed. Veel items zijn van bio-katoen , wat ik ook een pluspuntje vind.  De kleding zit heel mooi  en past eigenlijk precies.  Omar is nu 3 maanden en hij zit nu in maat 68 van de C&A kleding en dat klopt precies.  Ook blijven de items mooi na meerdere wasbeurten.  Ik had van de C&A de grote verpakkingen met rompertjes  , broekjes , t-shirts , berenpakjes , boxpakjes en pyjamaatjes .  Ben echt super tevreden met al deze items.
 3. H&M
  De h&m heeft hele mooie hippe babykleding. Ik had niet heel veel van de h&m maar wat ik had was echt super.  De kleuren en patronen vind ik heel mooi. De kwaliteit is super , en blijft mooi in de was. Rompertjes rekken echt heel goed mee waardoor ik Omar een rompertje van maatje 50 , ook kon gebruiken toen hij al maat 56 had.   Ik had broekjes, mutsjes , sokjes,  een rompertje  en een  shirje van de h&m. En ben er gewoon super tevreden over.
 4.  Prenatal
  De kleding van de Prenatal viel perfect. De maten klopte echt met de aantal maanden. Ook hier bleven de items heel mooi na verschillende wasbeurten. De shirtjes waren soms wat dun , maar in de eerste maand dat Omar geboren was , was het ook echt warm en ideaal . Ik had van de Prenatal   broekjes , shirtjes , sokjes  en boxpakjes. En over allemaal echt tevreden. Kwaliteit is echt goed.
 5. Zeeman
  Hier heb ik ook best wat geshopt voor Omar. Omdat hij toch zo snel groeit vind ik het zonde om mega veel geld uit te geven aan de kleine maatjes.  Ik haalde bij de Zeeman hele leuke shirtjes , ze hebben echt een hele leuke en hippe babycollectie.  De shirtjes zijn ook van goede kwaliteit. Blijven echt lang goed na vaak wassen . Boxpakjes vallen verschillend . Een viel heel mooi en paste perfect. Een andere viel helaas te breed. Dus de  boxpakjes vielen verschillend uit.  Maar over het algemeen ben ik echt tevreden met kleding van de zeeman.

Dit was dus mijn top 5 van de afgelopen 3 maanden.  Wie weet zitten er de volgende keer andere winkels tussen.   Ik denk dat het ook echt persoonlijk is wat jij een fijne winkel vind.  En natuurlijk is niet elke baby even lang en even breed . Dus valt kleding ook anders uit. Wie weet heb je hier toch iets aan!   Ik vond het heel leuk om dit te delen met jullie ♥

Bedankt voor het  lezen en laat een reactie achter!  Ik vind het leuk om jullie mening te lezen♥

Liefs,
Ummi omar

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s