mama

Borstvoeding zonder tepelhoedje! Update!

Lieve lezers,

Paar dagen geleden liet ik jullie mijn ervaring met borstvoeding lezen.  Ik vertelde jullie dat ik nog steeds met tepelhoedje voedde , maar af en toe zonder probeerde.
En nu paar dagen later, subhana Allah  , drinkt hij zonder tepelhoedje!  Aan beide kanten!  Het is gelukt, alhamdoulilah!    Ik ben zoooo blij .♥

Ik had nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Hij is deze week 2 maanden oud , en drinkt sinds paar dagen zonder tepelhoedje!  Natuurlijk had ik veel opgezocht erover , en positieve verhalen gelezen van baby’s die uiteindelijk zonder kunnen drinken,  maar dat het mij zou lukken  en zo snel had ik nooit gedacht.   Zo zie je maar dat het toch kan.   En dus voor mama’s die met dat tepelhoedje zitten,  het kan zo maar zijn dat je baby het opeens wel goed snapt , en direct aan de borst kan drinken.

Het voed ook veel fijner.  Je kan je kindje meteen voeden , zonder dat je eerst het tepelhoedje nat moet maken of je tas helemaal leeg moet gooien om het te vinden.
Daarnaast krijgt je kindje ook veel minder lucht binnen tijdens het drinken waardoor hij minder boertjes hoeft te laten. ( dit heb ik allemaal opgezocht hihi )
Zoveel voordelen aan het drinken zonder!    Maar wat ik wel een mooie uitspraak vond  , is voor mama’s die nog voeden mét tepelhoedje,   je kunt je kindje in ieder geval borstvoeding geven, en dat is het aller belangrijkste ♥

Dit wilde ik even met jullie delen .

Liefs,

Ummi Omar

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s